La UESC femenina buscarà donar la sorpresa contra el Prat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina visita aquest diumenge a un quart d'una de la tarda el Prat a la 17a jornada del grup 2 de Primera Catalana. Una pista complicada per a les santcugatenques que es veuran les cares amb el segon classificat per intentar redreçar la mala classificació i intentar sortir de la cua. Les pratenques tan sols han perdut dos partits en tota la temporada.

La UESC intentarà aconseguir la primera victòria de 'l'era Lorenzo' en una pista complicada com és la del Prat. El conjunt local és un dels aspirants a l'ascens i així ho demostren els seus números, 13 victòries i dues derrotes. Les santcugatenques tenen unes estadístiques molt diferents que les han portat a la cua de la classificació i al canvi d'entrenador.

En el primer partit de Raúl Lorenzo a la banqueta les santcugatenques van tornar a perdre (58-60), però ho van fer donant una bona imatge i contra un equip de la part alta de la classificació. Un fet que dóna esperança al conjunt santcugatenc i que els fa pensar que la salvació encara és possible.

L'entrenador vermell-i-negre, Raúl Lorenzo, creu que contra el Prat les seves possibilitats passen per arribar al final amb un marcador ajustat.

Raul Lorenzo

Volem que entenguin la nostra filosofia i esperem que contra el Prat poguem jugar un matx per arribar al final igualats i que elles es posin nervioses.



El partit es juga aquest diumenge a un quart d'una de la tarda al Pavelló Joan Busquets del Prat. Per aquest matx, Lorenzo continuarà amb la baixa per lesió de Raquel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.