Els triples del Platges de Mataró poden amb una UESC lluitadora

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (73-85) contra el Platges de Mataró, que ha ofert un festival de triples i ha protagonitzat un primer quart demolidor. Els santcugatencs han tornat a demostrar una actitud lluitadora i han arribat al tram final del matx, corresponent a la jornada 19 del grup 1 de Copa Catalunya, amb opcions tot i haver estat fins a 20 punts per sota en el marcador.

El partit ha tingut una distància protagonista: la línia de 6,25. El Platges de Mataró ha fet un inici amb una precisió esclafant des de la línia de tres, i això ha desfet l'opció defensiva que David Lizano havia triat per al partit, una defensa zonal. El base mataroní Ventura ha estat la punta d'aquesta ofensiva, amb cinc triples i 23 punts. A més, els santcugatencs no han trobat fluïdesa en atac i les opcions s'executaven de forma precipitada. Els visitants han mantingut l'alt ritme anotador i han encertat 6 triples en només 13 minuts. La UESC també ha notat l'absència a la pista de Jonel Palou, que ha entrat a la segona meitat per haver estat amb grip tota la setmana. A l'últim quart la diferència era ja de 20 punts, però els de Lizano s'han refet i s'han sobreposat novament a les adversitats per posar-se a només set punts, distància, però, que no han acabat de retallar. El tècnic de la UESC, David Lizano, destaca el gran partit del rival.

David Lizano

Hem jugat contra un equip amb un nivell altíssim, a un nivell d'encert brutal, hem anat a remolc durant tot el partit.

Aquesta derrota repercuteix de forma notable a la classificació, a més en una jornada en què s'enfronten els sis primers entre sí. La UESC es col·loca ara amb 11 victòries i vuit derrotes, i manté la sisena plaça. El Platges de Mataró, de la seva banda, suma el tretzè triomf.