El jugador de la UESC Jonel Palou estarà aproximadament un mes de baixa


  • Comparteix:

Jonel Palou treballa per tornar a les pistes

Jonel Palou treballa per tornar a les pistes

El jugador de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) Jonel Palou estarà aproximadament un mes de baixa per una lesió al turmell dret. Palou es va fer un esquinç de grau 2-3 en els últims instants de la derrota dels vermell-i-negres contra El Masnou. La lesió del santcugatenc ha evolucionat favorablement durant la primera setmana de la lesió, però és la tercera vegada que el jugador es malmet aquest turmell i vol esperar a estar plenament recuperat per tornar a les pistes.

El conjunt masculí de la UESC perdrà un dels seus puntals per unes quantes jornades. Jonel Palou va caure malament després d'una entrada en el partit contra El Masnou i va recolzar el peu en un altre jugador, torçant-se el turmell i patint un esquinç que ha resultat ser de grau 2-3. Després d'una primera exploració en què se'l va embenar fins al genoll, una segona opinió va definir la lesió i, tot i que els metges no van voler establir un període específic, el temps de baixa rondarà el mes. Això sí, les sensacions són bones després de la primera setmana, temps en què la situació ha millorat més ràpid del previst. El tractament que s'està aplicant al turmell de Palou inclou tècniques de recuperació avançades com la magnetoteràpia. Ara bé, el jugador vol esperar a estar totalment llest i tenir el turmell completament curat per tornar a l'activitat, perquè ja hi ha patit tres lesions i no vol arriscar-se.

Jonel Palou

És el tercer cop que m'ho faig en aquest turmell i vull tornar a jugar segur, amb confiança, si no estic en condicions no em puc arriscar.




Palou treballa dues hores diàries per retornar el més aviat possible i ajudar el seu conjunt a seguir lluitant per ocupar les primeres places del grup 1 de Copa Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.