Els cadets de la UESC cauen però fan un bon partit contra la selecció espanyola cadet


  • Comparteix:

Imatge del partit / Font: UESC

Imatge del partit / Font: UESC

El cadet de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (52-85) contra la selecció espanyola cadet en partit amistòs disputat al pavelló Can Vinader de Castelldefels. El conjunt santcugatenc ha estat convidat per la Federació Espanyola de Bàsquet durant l'estada que el combinat estatal està fent a terres catalanes i ha donat la cara contra la selecció espanyola cadet.

Tot i perdre, el conjunt santcugatenc ha fet un bon partit anotant molts punts contra la selecció espanyola cadet. El combinat estatal s'ha mostrat molt superior en el rebot ofensiu que els ha permès anotar molts punts en segones jugades tot i la bona defensa aplicada per la UESC durant tot el partit. Al final victòria per Espanya (53-85) i el conjunt santcugatenc, entrenat per Cesc Ayora, que s'emporta una bona experiència de l'enfrontament contra els millors jugadors de l'Estat espanyol de la seva categoria.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.