La UESC s'aferra a Primera Catalana amb una gran victòria contra Nemser Tarragona

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) aconsegueix una victòria cabdal (70-66) per les opcions de permanència a Primera Catalana contra el Nemser Tarragona. Les de Raúl Lorenzo han jugat amb una actitud batalladora i han cregut en la victòria en tot moment, i han sabut resoldre les situacions crucials per acabar-se enduent el triomf, el segon consecutiu i quart de la temporada.

Les tarragonines no han sabut atacar la zona que han plantejat les vermell-i-negres des del primer minut. No obstant això, en els primers compassos han aprofitat les segones i terceres opcions que els donava el bon treball en el rebot ofensiu, tot i que en atac han estat més encertades les locals, tant en joc com encert de cara a cistella. Això ha donat una renda a les de Lorenzo que han aprofitat per marxar al descans vuit punts per sobre, distància que han ampliat al principi del tercer quart fins arribar als 11 punts. Ara bé, les visitants no han llençat la tovallola i han provocat la precipitació local, fet que ha permès que el Nemser s'apropés fins a dos punts a l'inici de l'últim quart. En el darrer període el joc s'ha mostrat igualat, però la UESC ha sabut gestionar els moments clau amb un gran protagonisme d'Anna Vulart, Noelia Ruz i Raquel Pérez, i s'ha endut un triomf que les situa en el millor moment de la temporada, encadenant dues victòries consecutives. L'assistent tècnic de l'equip santcugatenc, Andrea Martínez, destaca la importància de la victòria.

Andrea Martínez

Ha estat un plus d'energia que ens ha donat estabilitat, et dóna energia per acabar la temporada.

Les santcugatenques segueixen aferrant-se així a la salvació, i es queden a dues victòries de les places de promoció de permanència quan falten quatre partits per concloure la temporada.