L'equip vermell-i-negre cau contra el Barça B tot i aguantar en el marcador 25 minuts


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (57-98) contra el FC Barcelona B en l'últim partit de pretemporada. Els santcugatencs han presentat batalla durant més de mitja part, però els blaugrana, que competiran a l'Adecco LEB Or, segona màxima categoria del bàsquet estatal, han fet valer la seva enorme qualitat i superioritat física per acabar-se enduent el matx amb comoditat.

Els de David Lizano han presentat batalla durant una mica més de mitja part, però han acabat rendits a la superioritat física i tècnica del Barça B. I això que els primers minuts de joc han mostrat certa igualtat, tant en el joc com en el marcador. Guifré de Peray, una de les noves incorporacions enguany, duia a terme una feina fosca però efectiva a prop del cèrcol, i des de fora Èric Forné proposava un joc de tu a tu als blaugrana. A la línia interior, a més, Jordi Pons no es deixava superar per l'imponent senegalès Papa Mbaye, pivot de 2,09 metres, i també se les tenia amb l'experimentat Alfons Alzamora, tot un rodamón del bàsquet que torna a la disciplina blaugrana, en aquest cas al segon equip.

Als darrers minuts de la primera part el lideratge de Josep Pérez i l'efectivitat anotadora d'una de les altres joves joies del planter blaugrana, el suec Marcus Eriksson, obrien una petita escletxa de vuit punts al descans (40-32), i a la represa la resistència local queia fruit del cansament acumulat i de la inferioritat en totes les facetes del joc. En el tram final del matx el local Sergio Clemente ha deixat mostres de pivot de garanties, però no ha pogut maquillar un resultat que ja s'intuïa desequilibrat.

Tot i l'amplia derrota, l'entrenador de la UESC, David Lizano, extreu bones conclusions d'aquest matx.

David Lizano

No hem pogut aguantar el seu ritme físic contra un equip d'un nivell altíssim i molt de talent. Tinc bones sensacions però.


La pretemporada clou amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes, després de vèncer UE Montgat, CB Martorell, la Unió Esportiva Barberà i Òpalo Cerdanyola i caure contra CP Roser i FC Barcelona Regal B. Ara arriba l'hora de la veritat. Serà diumenge, a la primera jornada del grup 2 de Copa Catalunya i després de la presentació en societat dels equips del club, quan el sènior masculí jugui contra l'Arenys Bàsquet, a un quart de vuit del vespre al pav1 de la rambla del Celler.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.