L'equip masculí del Club Bàsquet Mira-sol guanya a la pista del Sant Pere


  • Comparteix:

Plantilla de l'equip masculí del Club Bàsquet Mira-sol

Plantilla de l'equip masculí del Club Bàsquet Mira-sol

L'equip masculí del Club Bàsquet Mira-sol guanya (59-63) a la pista del Sant Pere de Terrassa a la sisena jornada del grup 4 de Tercera Divisió. Els mirasolencs han anat guanyant tot el partit amb 20 punts de diferència fins el tercer quart on s'han vist superats per als locals. Finalment l'equip de Jordi Pigem ha reaccionat i continua invicte com a visitant.

El Club Bàsquet Mira-sol continua intractable com a visitant. Les tres victòries que suma l'equip a la lliga han estat lluny del pav 1 de la rambla del Celler. Els taronges han fet un bon partit fins arribar al tercer quart. Els mirasolencs dominaven el matx amb comoditat amb un avantatge de 20 punts, però dues faltes antiesportives i dos triples conseuctius han fet que els locals reduïssin la diferència i fins i tot s'avancessin en el marcador. L'entrenador de l'equip, Jordi Pigem, considera que no poden descentrar-se d'aquesta manera i acabar patint quan tenien un matx pràcticament guanyat.

Jordi Pigem

Hem estat a punt de perdre un partit que dominavem amb 20 punts de diferència. No podem perdre els nervis d'aquesta manera.


El final del tercer i l'últim quart ha servit per veure un matx ple d'emoció que ha finalitzat amb triomf del Club Bàsquet Mira-sol. Els mirasolencs sumen un balanç de tres victòries i tres desfetes. Els de Jordi Pigem buscaran la primera victòria com a locals diumenge de la setmana vinent quan rebran l'Horta B, actual cuer del grup.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.