Nova victòria de la UESC en un partit lent que s'ha definit al primer quart


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) segueix sense conèixer la derrota i suma una nova victòria al grup 4 de Segona Catalana, en aquest cas amb triomf sobre el Sant Quirze (53-32). Les santcugatenques han jugat un partit pesat i lent contra un rival que ha proposat un joc de molt baix ritme. Les vermell-i-negres han tret rèdit d'un bon primer quart en què han agafat una avantatge de 11 punts que ja no han deixat anar. La UESC es manté líder invicte de la categoria.

Nou partit, nova victòria. I ja en van cinc. No hi ha equip que pari la UESC, un conjunt sòlid que s'està adaptant a totes les situacions. La d'aquesta jornada, més farragosa i lenta del que està habituada últimament la parròquia vermell-i-negra. El Sant Quirze ha presentat un joc lent, amb interrupcions, però poc efectiu en atac. La UESC ha fet un primer quart amb bones combinacions en atac, utilitzant molt bé el treball des de línia de fons, i adquirint una avantatge d'11 punts que ha situat el matx en un context passiu. Durant els tres quarts restants el joc ha estat travat, imprecís, i amb una Unió Esportiva Sant Cugat que, tot i no estar encertada de cara a cistella, feia una excel·lent defensa i desactivava qualsevol reacció visitant. De fet, aquest partit ha permès a Enrique Rodríguez treballar molt la defensa individual i no utilitzar la zona. L'efectivitat de la defensa s'ha vist en els només 10 punts anotats per les de Sant Quirze a la mitja part. Rodríguez ha pogut donar minuts a totes les seves jugadores. El tècnic es mostra satisfet per la victòria i avisa que hi haurà molts partits com aquest.

Enrique Rodríguez

Ha estat un partit lleig, però crec que ens trobarem molts partits així. Han jugat molt lent.


El partit ha estat emocionant per a Noe Ruz, jugadora del Sant Quirze que l'any passat militava a les files santcugatenques. Aquesta victòria manté la imbatibilitat i el lideratge de la UESC al grup 4 de Segona Catalana. La jornada de la setmana que ve les santcugatenques tenen una visita complicada, a domicili del CN Terrassa B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.