El cuer, el CB Mollet, rep el líder, la UESC, a la recerca de la desè triomf


  • Comparteix:

La UESC vol assegurar el lideratge

La UESC vol assegurar el lideratge

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) no en té prou i va a per la desena victòria consecutiva, en aquest cas contra el cuer, el CB Mollet. En cas de victòria, les d'Enrique Rodríguez igualarien el rècord absolut en més d'una dècada de victòries consecutives. De fet, l'anterior rècord es troba a l'any de l'ascens, una paraula en què encara no volen pensar les santcugatenques. Per mantenir la imbatibilitat la UESC haurà de superar les molletenques aquest diumenge a dos quarts d'una al Pavelló Municipal Plana Lledó.

Tot i mantenir el discurs prudent, pausat i amb la filosofia de partit a partit inherent al primer equip femení de la UESC des d'inici de temporada, els números no enganyen, i reflecteixen el que és una trajectòria històrica. En més de deu anys les vermell-i-negres només han encadenat 10 victòries seguides, i els darrers 10 partits de la temporada 2010-11, en què van aconseguir l'ascens a Primera Catalana. Ara bé, Enrique Rodríguez no vol sentir a parlar d'ascens. Ell prefereix els termes treball, esforç, compromí i, per sobre de tot, no vol ni ensumar una possible relaxació. I més, en el partit d'aquest cap de setmana, que enfronta el seu equip com a líder invicte al cuer, el CB Mollet, que ostenta un balanç d'un triomf per vuit derrotes. El tècnic de la UESC considera aquest partit com a perillós fins al punt que li fa més por, tot i tractar-se del cuer, que d'altres enfrontaments contra rivals directes.

Enrique Rodríguez

Per mi és més perillós aquest partit que el de Font Castellana, i Mollet és un equip que només ha perdut de quatre punts contra Font Castellana.


I més quan els seus immediats perseguidors, CE Sant Nicolau i Font Castellana, no cedeixen terreny i es mantenen a un partit, justament el que han perdut contra la UESC. El matx trampa per a les santcugatenques, aquest diumenge a dos quarts d'una al Pavelló Municipal Plana Lledó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.