La UESC perd davant el CB Prats a les acaballes d'un partit irregular

La UESC no ha estat encertada en els tirs lliures i ha deixat escapar la victòria a les acaballes del partit

La UESC masculina perd davant del CB Prat (89-81) a la 12a jornada del grup 2 de Copa Catalunya. El partit ha acabat amb un empat a 73 i s'ha resolt el matx a la pròrroga. Els santcugatencs sumen la quarta derrota de la temporada i veuen com les aspiracions de jugar la Copa Federació es compliquen.

La UESC ha vist com s'esfumava la victòria a la pròrroga, quan han deixat escapar una diferència de vuit punts a la pista del CB Prat. Tot i el resultat final, els santcugatencs han dominat els primers 30 minuts de matx. El CB Prat s'ha anat despertant i s'ha adaptat al joc del seu rival.

A les acaballes del partit, la UESC no ha pogut avançar-se al marcador i el matx ha acabat amb empat a 73. El partit s'ha decidit a la pròrroga, on el CB Prat ha aconseguit guanyar avantatge i vèncer els santcugatencs per una diferència de vuit.

El tècnic de la UESC, David Lizano, creu que el resultat del partit s'ha decidit a cara o creu.

David Lizano

Hem estat dominant durant 30 minuts, s'han posat dins el partit i ens ho hem jugat a cara i creu.

El proper partit que disputa la UESC és d'aquí a 15 dies quan els santcugatencs rebran el CB Santa Coloma.