La UESC aconsegueix una important victòria davant el Platges de Mataró

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) derrota el Platges de Mataró (98-70) en el partit corresponent a la 14a jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han realitzat un partit molt complet tant en defensa com en atac i han passat per sobre l'equip mataroní. Entre els locals ha destacat l'actuació de Roger Dam, que amb un gran encert des de la línia de 6.75 ha fet 29 punts amb set triples.

La UESC ha imposat un ritme altíssim des de l'inici del partit, un ritme que els visitants nomès han pogut aguantar durant el primer quart on hi ha hagut diverses alternatives en el marcador (26-21). Al segon quart els homes de David Lizano han augmentat encara més la intensitat defensiva i això ha fet que els visitants només anotessin nou punts en aquest període. Això ho han aprofitat els santcugatencs, que mitjançant cistelles fàcils al contraatac han ampliat l'avantatge en el marcador fins els 11 punts abans d'arribar al descans (41-30). A la represa ha continuat la mateixa dinàmica i el conjunt santcugatenc ha trencat definitivament el partit de la mà de Roger Dam. El jugador local, autor de set triples, ha destrossat el conjunt mataroní des de la línia de 6.75 i el partit ha quedat totalment sentenciat abans d'arribar a l'últim quart (67-47). A l´últim periòde, amb tot decidit, els dos equips han anotat amb més facilitat i s'han pogut veure grans cistelles que han fet aixecar el públic present al pav1 de la Rambla del Celler. El tècnic de la UESC, David Lizano, enalteix el nivell del seu equip després de l'aturada nadalenca.

David Lizano

Era un partit complicat, però avui hem fet un molt bon partit, col·lectivament a un nivell molt alt. Estic molt content del partit que hem fet.

També els entrenadors d'ambdós conjunts han aprofitat per fer rotacions, i els jugadors menys habituals han gaudit de més minuts. Amb aquest triomf la UESC aconsegueix la novena victòria de la temporada i amb 23 punts s'acosta a la part alta de la classificació. La pròxima jornada, l'equip santcugatenc, visitarà la pista del Sant Adrià.