La Unió Esportiva Sant Cugat suma un nou triomf que la manté invicta


  • Comparteix:

La UESC segueix sumant

La UESC segueix sumant

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) torna a vèncer (69-38) sense gaires esforços, aquesta jornada contra el CB Imma. Les santcugatenques han encarrilat aviat el partit amb un joc intens, dinàmic i basat en la velocitat en el contraatac i la ràpida circulació de la pilota en estàtic. De fet, al descans les d'Enrique Rodríguez ja vencien per 29 punts i si guanyen la setmana que ve a la pista del CB Coll acabaran una primera volta impol·luta.

La UESC ha protagonitzat un inici fulgurant, marcant ràpid les distàncies entre un líder sòlid i invicte i un conjunt de la part baixa de la classificació. Els ràpids contraatacs fruits de primeres passades llargues i el veloç ritme imprès per Anna Vulart feia que les visitants no poguessin ni disputar de possessions còmodes, posant una diferència en el marcador còmoda des de molt d'hora a favor de les santcugatenques. El CB Imma ha intentat modificar la seva defensa i situar-se en zona, però les d'Enrique Rodríguez han trobat ràpidament la tecla adequada, treballant bé les passades a la zona i fent circular la pilota amb velocitat. Malgrat l'agressivitat de les rivals i el desencert des del tir exterior, l'excel·lent actitud defensiva i les bones maneres d'algunes de les jugadores de la UESC han seguit eixamplant les distàncies, fins trencar el partit de forma definitiva abans del descans (44-15). La segona part, un tràmit. Res més. L'única nota destacada, l'enuig d'Enrique Rodríguez als minuts finals, quan les santcugatenques han abaixat una mica la intensitat i la concentració. En qualsevol cas, victòria a la butxaca i nou triomf, i ja en van 14 de consecutius. El tècnic de la UESC, Enrique Rodríguez, ressalta el primer quart del seu equip com una de les claus del triomf.

Enrique Rodríguez

La sortida del partit ha estat intensa, però hem sabut esperar. Aquest equip té molta veterania, hem aconseguit dur-ho a la primera part fàcil.


La UESC manté una trajectòria increïble, i si la setmana que ve pot vèncer a la pista del CB Coll acumularà una primera volta amb un ple de victòries, una fita amb la qual no es podia imaginar a inici de temporada.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.