La UESC surt adormida a Sant Adrià i cau derrotada per 12 punts de diferència


  • Comparteix:

La UESC ha caigut derrotada a la pista del UB Sant Adrià

La UESC ha caigut derrotada a la pista del UB Sant Adrià

L'equip masculí de la UESC cau derrotat (76-64) a la pista de la UB Sant Adrià a la jornada 15 del grup 2 de Copa Catalunya. Els vermell-i-negres sempre han anat per darrere en el marcador, però no han pogut amb l'encert ofensiu dels locals.

La UESC ha rebut un dur correctiu a la pista del Sant Adrià. Els de David Lizano han sortit molt tous en defensa i han acabat el primer quart perdent per 10 punts de diferència. En el segon quart, els vermell-i-negres han millorat la seva defensa zonal i han reduït la diferència únicament a sis punts. Els locals s'han mostrat molt encertats en atac davant una UESC que ha acusat el fet de jugar amb nou homes per la baixa durant el partit del base Guiu Vilanova i la de Dani Pines, que no ha pogut jugar aquest matx. Tot i aquest fet els santcugatencs han afrontat l'últim quart amb opcions, tres punts per sota dels del Baix Llobregat. L'últim i decisiu període ha servit per veure una UESC més atenta, però que ha llançat el matx en els últims dos minuts després de perdre tres pilotes consecutives. El Sant Adrià ha aprofitat aquest fet per endur-se el triomf. El jugador de la UESC, Sergio Clemente, destaca que ha faltat motivació i ganes de guanyar el partit.

Sergio Clemente

Ens ha faltat ganes de guanyar i molta motivació per sumar el triomf.


La UESC continua a la part alta de la taula i dissabte vinent torna a jugar com a visitant a la pista de l'Arenys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.