El Campus Basket City renova la seva proposta amb noves ofertes


  • Comparteix:

La UESC segueix compromesa amb la formació / Font: Uesc.cat

La UESC segueix compromesa amb la formació / Font: Uesc.cat

El 9è Campus Basket City que organitza la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) oferirà noves prestacions sota la renovació del nou director tècnic del club, Sergi Sánchez. Sessions en anglès, aplicar noves tecnologies als entrenaments i exercicis específics per a valors i actituds positives són les novetats més destacades d'un campus que es durà a terme des del 25 al 27 de març a l'Escola Thau. A més, el club obre les portes als menors de vuit anys amb l'activitat 'Descobreix el bàsquet'.

La renovació que es vol proposar des de la direcció tècnica de la UESC es veurà reflectida en el Campus Basket City de Setmana Santa 2013, que arriba amb novetats en tots els sentits. En primer lloc, el club ofereix l'activitat 'Descobreix el bàsquet', dedicada a nens i nenes menors de vuit anys, iniciativa que vol guiar aquest joves en els primers passos en el bàsquet. Pel que fa als participants d'entre vuit i 14 anys, les innovacions arriben en l'ús d'anglès en dues de les estacions de treball. A més, els entrenaments seran enregistrats per fer posteriors sessions de vídeo que millorin les prestacions dels jugadors, ajudats per noves tecnologies. D'altra banda, els valors, línia prioritària en el full de ruta de la UESC, són fermament presents amb exercicis avesats al control d'emocions o al treball d'equip. Unes eines que explica el nou director tècnic de l'entitat vermell-i-negre i responsable del Campus, Sergi Sánchez.

Sergi Sánchez

Volem incloure alguns conceptes de preparació física i també factors emocionals a través de diferents jocs.


En el seu afany d'aproximar noves tecnologies i esport, la UESC posarà a la disposició dels interessats una plana web en què descriurà l'activitat, es rebran notícies del campus i alhora s'oferiran fotos i vídeos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.