L'equip masculí de la UESC guanya l'Arenys amb una defensa impecable


  • Comparteix:

La UESC torna a guanyar

La UESC torna a guanyar

L'equip masculí de la UESC guanya (53-70) a la pista de l'Arenys a la jornada 16 del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han basat el seu triomf en una gran defensa col·lectiva que ha superat en tot moment el poder ofensiu dels del Maresme. Els de David Lizano superen un rival directe a la lluita per la part alta de la classificació.

Després de caure a la pista del Sant Adrià la darrera jornada, la UESC ha respost amb fermesa amb una sòlida victòria davant l'Arenys. Els santcugatencs han començat amb un parcial (6-2) en contra, però ràpidament han reaccionat i han donat la volta al marcador. A partir d'aquest instant monòleg dels vermell-i-negres que han dominat el joc amb una gran defensa. En aquest apartat han destacat Sergio Clemente i Dani Pines. L'aspecte ofensiu ha estat molt repartit entre tots els jugadors de la UESC. El segon entrenador de l'equip santcugatenc, David Martín, destaca la defensa dels vermell-i-negres com la clau per guanyar el matx.

David Martín

Sabíem que era una final i tots els jugadors han demostrat la seva qualitat sobretot defensiva.


La UESC suma 10 victòries i ocupa la cinquena posició. Els santcugatencs rebran dissabte el Blanes, actual cuer del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.