La UESC s'imposa al Lima Horta a domicili i segueix invicte en 18 jornades


  • Comparteix:

La UESC torna a vèncer i ja van 18 triomfs

La UESC torna a vèncer i ja van 18 triomfs

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'imposa (41-57) al Lima Horta B i suma la 18a victòria consecutiva al grup 4 de Segona Catalana. Les santcugatenques han superat un horari poc habitual com ho era el diumenge al matí, i després d'una primera meitat freda en què no han agafat grans distàncies han rematat el partit a l'últim període. Elena Bueno i Míriam Palacios han estat determinants a la pintura amb 17 punts la primera i 8 punts i 14 rebots la segona.

Després de vèncer el Sant Nicolau, la UESC havia de tornar a batallar contra un rival presumiblement assequible per seguir liderant amb tranquil·litat la classificació. En els dos primers quarts les vermell-i-negres s'han adaptat a un horari en què no estaven acostumades, i el Lima ha resistit les envestides locals. A la mitja part, només cinc punts separaven amdbós equips malgrat la gran distància a la classificació, i ha estat al final del tercer quart quan les d'Enrique Rodríguez han posat terra per mig. Amb 11 punts amunt, la UESC ha afrontat amb més tranquil·litat la part final del matx, sense donar opcions al Lima de lluitar pel partit. Rodríguez ressalta la importància de la victòria per seguir dominant la classificació.

Enrique Rodríguez

Està molt bé guanyar Sant Nicolau, però no servia de res si ara perdíem.


Les barcelonines comptaven avui amb la presència de la base del primer equip de l'entitat Elena Murcia, que no ha pogut fer que el Lima donés la sorpresa. La setmana que ve les santcugatenques reben el Sant Jordi, que malgrat haver començat bé la temporada es troba immers en una dinàmica negativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.