La UESC registra unes estadístiques millors del que diu la classificació


  • Comparteix:

La UESC és cinquena, fora de les places de promoció d'ascens

La UESC és cinquena, fora de les places de promoció d'ascens

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) és cinquè després de 19 jornades al grup 2 de Copa Catalunya, una posició més baixa del que reflecteixen els seus números. És el tercer conjunt més anotador, el segon que més valoració fa en un partit, el segon més rebotejador i el que més assistències reparteix. Per contra, però, té la llosa de ser el cinquè conjunt que més pilotes perd.

La Unió Esportiva Sant Cugat només ha vençut un partit dels sis que ha jugat fins ara contra els equips que té per sobre. De fet, els santcugatencs han inflingit una de les derrotes a l'actual líder, el CB Quart, i des de llavors només ha sumat derrotes contra Santa Coloma, Montgat, Salt i els partits de tornada contra quartencs i montgatins. Aquests resultats els han dut a la cinquena posició, a dos partits de la zona de promoció d'ascens i una mica despenjats del grup capdavanter. Una trajectòria que, si fem un cop d'ull als números, confon. I és que en els principals apartats estadístics els de David Lizano ocupen posicions privilegiades. Més enllà de ser tercers en anotació, segons en valoració i en rebots i líder en assistències, són cinquens en taps i pilotes recuperades, i sobretot destaquen per la seva efectivitat des de la línia de tres. Amb 139 encerts de 380 intents, la línia de tres és un dels punts forts dels de Sant Cugat, que llueixen el millor registre de la categoria.

Si es pogués justificar el baix rendiment d'aquests números en quant a traducció en resultats podria ser per les pilotes perdudes, en què és el cinquè pitjor, o els tirs lliures i tirs de dos. És complicat que els de David Lizano optin a les posicions capdavanteres si són setens i vuitens respectivament en aquestes facetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.