El Cadet 3 de la Unió Esportiva Sant Cugat li torna la visita al Vaerlose danès


  • Comparteix:

El cadet 3 de la UESC a Dinamarca / Foto: Facebook Værløse BasketBall Klub (VBBK)

El cadet 3 de la UESC a Dinamarca / Foto: Facebook Værløse BasketBall Klub (VBBK)

El cadet 3 de la Unió Esportiva Sant Cugat ha tornat de la seva estada a Dinamarca durant quatre dies, de divendres a dilluns, amb la satisfacció d'haver-se retrobat amb l'equip de bàsquet danès Vaerlose que va estar a Sant Cugat al desembre. Els jugadors de primer any del cadet de la UESC han tingut l'oportunitat de jugar quatre partits amb diferents conjunts del país escandinau, i han fet altres activitats com visitar la capital danesa, Copenhaguen, i un sopar de germanor amb jugadors, pares i mares danesos.

L'experiència viscuda per part dels dos clubs ha estat molt positiva, segons l'entrenador del cadet 3 de la UESC, Sergi Sánchez, i esperen poder repetir en un futur. A més, Sánchez comenta que durant l'estada a Dinamarca, també han conegut altres clubs provinents de països com Suècia, que també els han ofert compartir estades, fet que el club santcugatenc ha de valorar.

Sergi Sánchez

És una porta que se'ns ha obert. Des de Suècia ja ens han ofert estades. En un futur volem fer més coses com aquesta perquè pels nois és molt interessant.


Les visites mútues d'ambdós conjunts, el cadet 3 de la UESC i el Vaerlose, han estat possibles gràcies a la col·laboració d'un exentrenador de l'entitat santcugatenca, Andreu Cervera, que actualment es troba d'Erasmus a Dinamarca i és el segon entrenador del primer equip del Vaerlose, conjunt que milita a la màxima categoria del bàsquet danès.

Els cadets dirigits per Sánchez van tornar dilluns a la nit a Sant Cugat després d'una experiència de quatre dies a Dinamarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.