La UESC comptarà la temporada que ve amb Santi Suso i Guifré de Peray


  • Comparteix:

Guifré de Peray, renovat

Guifré de Peray, renovat

La UESC reforça el joc interior de cara a la temporada que ve amb la incorporació del pivot Santi Suso i la renovació del també interior Guifré de Peray. Suso, de 34 anys, té gran experiència a Copa Catalunya, on duu més de 10 temporades competint-hi. El club mantindrà una de les seves principals garanties aquesta temporada a prop de la cistella amb Guifré de Peray.

La UESC segueix configurant la plantilla 2013-14 en la temporada del retorn de Marc Guillem com a entrenador. Després de les baixes del tècnic, David Lizano, i dels jugadors Dani Pines, Oriol Bernadí, Pep Garcia i Roger Dam, així com de les altes de Patrick Reyes, Jordi Vilavella i James Steele i la renovació de Jordi Pons, Víctor Chica i Lluís Curto, dos noms més s'afegeixen a la plantilla. Guifré de Peray jugarà la seva segona temporada com a vermell-i-negre, confirmant el bon rendiment que ha ofert aquesta temporada. Qui arriba procedent de CB Martorell és Santi Suso, de 2,01 metres. Suso ha passat per equips com l'Alella, el CB Castellbisbal i el CB Martorell, on ha competit a Copa Catalunya durant moltes temporades. El director tècnic de la UESC, Sergi Sánchez, descriu el joc del pivot i el que pot aportar a l'equip.

Sergi Sanchez

Ens donarà equilibri, tant a dins del vestidor com a fora de la pista. És un jugador que fa de tot, i també és molt bon defensor. És un cinc de la vella escola.


L'equip encara s'ha d'acabar de tancar, i segons el club serà en les properes setmanes quan es definirà del tot amb quins jugadors compta Marc Guillem per a la UESC 2013-14.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.