Llobet i Espanya sumen a Noia dues victòries i una derrota abans del Mundial


  • Comparteix:

Itziar Llobet es queda sense anotar en el torneig de Noia / Font: Feb.es

Itziar Llobet es queda sense anotar en el torneig de Noia / Font: Feb.es

La santcugatenca Itziar Llobet i les seves companyes de la selecció espanyola sub 20 finalitzen el torneig de Noia amb un balanç de dues victòries i una derrota. La selecció que dirigeix Anna Caula ensopega en el primer partit contra Turquia i supera França i Rússia. Aquesta competició ha servit per preparar el Mundial sub 20 de Turquia que es disputa del 4 al 6 de juliol.

Bones sensacions de la selecció espanyola sub 20 abans de disputar el Mundial de Turquia. Espanya, amb la santcugatenca Itziar Llobet a les seves files, ha preparat aquesta competició disputant el torneig de Noia. La selecció estatal però, ha tingut un debut negatiu amb derrota (63-69) davant la que serà l'amfitriona en el Mundial per sis punts de diferència. Un matx en què Llobet no ha aconseguit sumar cap punt. En el segon test les d'Anna Caula s'han enfrontat amb Rússia, conjunt que han aconseguit batre (67-65) de forma ajustada en la pròrroga. Igual que en el primer matx, Itziar Llobet s'ha quedat sense puntuar tot i que en aquesta ocasió ha estat en el cinc inicial. En el tercer i últim duel, Espanya ha aconseguit la victòria (59-53) contra França amb una Itziar Llobet que s'ha quedat sense veure cistella.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.