Ramon Prats es converteix en el nou entrenador femení de la UESC


  • Comparteix:

Ramon Prats en la seva època d'entrenador del Sant Pere de Terrassa / Font: Sant Pere de Terrassa

Ramon Prats en la seva època d'entrenador del Sant Pere de Terrassa / Font: Sant Pere de Terrassa

Ramon Prats s'ha convertit en el nou tècnic del primer equip de la UESC femenina a Primera Catalana en substitució de Quique Rodríguez , ha confirmat el club santcugatenc. Prats té una experiència de més de 30 anys en el bàsquet català i arriba a l'entitat santcugatenca després d'entrenar dos conjunts del Sant Nicolau.

Prats arriba a la UESC després de dirigir dos equips del Sant Nicolau, un a Segona Catalana masculina i l’altre, a Tercera femenina. El nou entrenador de la UESC femenina també ha entrenat els darrers anys el Martorell, el Santpedor, el Sant Pere de Terrassa, el Safa Claror i el CB Ipsi. Prats es defineix com un entrenador que aposta per una defensa agressiva i un joc de contraatac.

Ramon Prats

M'agrada que l'equip jugui ràpid i la bona sortida de pilota.


La plantilla de l'actual temporada que ha aconseguit l'ascens continuarà amb les excepcions d'Elena Bueno, Míriam Palacios i Anna Matas. Prats afirma que l'objectiu és la permanència a Primera Catalana.

Ramon Prats

Hem de ser realistes. Hem pujat i l'objectiu és la permanència.


Les incorporacions seran Ester Francisco, que juga de 3 i fa dues temporades jugava al Safa Claror, i Xènia Martínez, que ve de jugar al conjunt júnior del CBF Cerdanyola i actua a la posició de 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.