Raül Sánchez es converteix en el primer i únic fitxatge del QBàsquet Sant Cugat


  • Comparteix:

Raül Sánchez jugant amb l'Europa / Font: Facebook Raül Sánchez

Raül Sánchez jugant amb l'Europa / Font: Facebook Raül Sánchez

Raül Sánchez es converteix en el primer i únic fitxatge del primer equip del QBàsquet Sant Cugat. Sánchez, de 19 anys, ve de l'Europa després d'haver-se format a la UESC i de prendre's una temporada amb menys exigència. El tècnic del QBàsquet Sant Cugat, Jordi Bargalló, dóna per tancada la plantilla amb el fitxatge de Sánchez, la incorporació de vuit jugadors que l'any passat jugaven amb el sub21 i amb Marc Gené com a únic jugador que es manté en el conjunt que milita a Tercera Catalana.

El projecte del QBàsquet Sant Cugat va prenent forma i el primer equip del nou club ja coneix totes les seves cares. De fet, nou cares noves i només una que ja ha jugat a Tercera Catalana. L'únic fitxatge ha estat el de Raül Sánchez que després d'uns anys de patir lesions va decidir jugar a més baix nivell a l'Europa. El base de 19 anys explica a Cugat.cat que tenia ganes de tornar a competir i que tot i que també tenia ofertes de Cerdanyola el fet de conèixer algun jugador del QBàsquet i també al seu tècnic el van fer decidir.

Raül Sánchez

Volia tornar a jugar a un alt nivell i a competir. El Guim i el Jordi Bargalló em van convèncer.


D'altra banda, la primera temporada del QBàsquet Sant Cugat masculí estarà formada per un equip molt jove i gairebé tota la base del sub21. És per això que el tècnic que dirigirà el primer equip i que precisament l'any passat dirigia el sub 21, Jordi Bargalló, creu que s'ha d'anar pas a pas.

Jordi Bargalló

Que evolucionin, que s'ho passin bé. Volem continuar amb la línia feta fins ara, els resultats depenen de moltes coses.






Gran part dels jugadors que la temporada passada jugaven al primer equip ho faran aquest any al Sènior B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.