La selecció espanyola de bàsquet venç Itàlia i reedita l'Europeu sub 20


  • Comparteix:

Llobet celebra el títol després de guanyar Itàlia / Font: Feb.es

Llobet celebra el títol després de guanyar Itàlia / Font: Feb.es

La santcugatenca Itziar Llobet guanya amb la selecció espanyola l'Europeu sub 20 de Turquia després de vèncer (59-53) la selecció italiana. Llobet ha anotat 10 punts, ha agafat dos rebots i ha fet tres assistències. El combinat estatal de base assoleix així el tercer campionat consecutiu.

Itziar Llobet segueix consolidant-se en l'elit del bàsquet. L'estiu després del seu primer any competint a la màxima categoria estatal, la Lliga Femenina, suma un nou títol internacional amb l'Europeu sub 20, o el que és el mateix, el que es troba per sota de l'absolut. I ho ha fet amb un paper important, sobretot a la final, on ha jugat el millor partit del torneig anotant 10 punts. Les d'Anna Caula s'han refet d'un inici complicat per acabar imposant-se a la selecció italiana i aixecar el títol. Durant els altres partits del campionat Llobet ha tingut un paper més discret, amb una mitjana de tres punts i més d'un rebot i una assistència per partit.

Amb aquest triomf la selecció espanyola acumula quatre medalles d'or i dues de plata a l'Europeu sub 20. Cinc d'aquests sis podis han arribat en les darreres cinc cites contintentals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.