El Sant Vicenç, segon rival de pretemporada de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat continua la pretemporada

L'Handbol Sant Cugat continua la pretemporada

L'Handbol Sant Cugat rep aquest dimecres a dos quarts d'una del migdia l'Handbol Sant Vicenç en el segon partit de pretemporada. Després de l'estada d'aquest cap de setmana a Bellver de Cerdanya, els santcugatencs cercaran la segona victòria abans no comenci la temporada oficial a Lliga Catalana. El partit es jugarà al pav 3 de la Rambla del Celler.

La Diada Nacional servirà per tornar a veure vestits de vermell-i-negre les noves incorporacions de l'equip de Joan Sancho, Lluís Calvera i Bernat Tous, que tornen a l'entitat santcugatenca, i Marc Jordán, provinent del planter del FC Barcelona. El Sant Vicenç, de Primera Catalana, posarà a prova el conjunt de Sant Cugat, que debutarà a Lliga Catalana d'aquí a dos caps de setmana. El següent matx de pretemporada es disputarà aquest diumenge contra un rival de prestigi, l'OAR Gràcia, de Primera Nacional.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.