El Qbasket demostra la seva empenta amb una presentació a Luz de Gas


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat demostra la seva empenta en fer de la presentació de la nova samarreta una festa amb convidats de nivell del món del bàsquet. Més de 300 assistents s'han aplegat a la sala Luz de Gas de Barcelona, un dels patrocinadors, entre ells el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, els exjugadors Roger Esteller i Rafa Talaverón i el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

El Qbasket Sant Cugat ha aprofitat que un dels seus patrocinadors és la sala Luz de Gas de Barcelona per fer-hi allà la presentació de la nova samarreta i dels dos primers equips. L'acte, presentat per dos actors, el va obrir el president del Qbasquet, Quique Aranda, que ha analitzat el naixement de la nova entitat. La segona intervenció ha anat a càrrec del president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, que ha volgut destacar l'empenta per crear un nou club precisament en aquests moments en què molts altres desapareixen. També hi ha assistit el representant de RedSport a Catalunya, José Luís Caña, l'empresa que gestiona la marca Spalding, el principal patrocinador del club santcugatenc. Per últim, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha parlat de la força d'un club que compta amb la gran majoria de jugadors fets a casa.

El president del Qbasquet Sant Cugat, Quique Aranda, ha volgut destacar la importància que li han donat a la festa de presentació però que el que realment importa és el que facin a nivell esportiu.

Quique Aranda

El que busquem és fer un producte atractiu. Avui ha estat un llaç per fer-ho atractiu i el bàsquet ha de ser una festa.


Per la seva banda, el responsable de l'empresa Redsport que forma part d'Spalding, José Luís Caña, explica que els valors del conjunt santcugatenc són bons per a la seva empresa.

José Luís Caña

El que vol la marca és patrocinar el món del bàsquet i el Qbasquet té tots els ingredients i gent molt preparada.


Dos exjugadors de l'ACB com Roger Esteller i Rafa Talaverón tampoc no s'han volgut perdre l'esdeveniment i han valorat que en aquests moments hi hagi entitats de l'esport que volen tirar endavant.

Esteller/Talaverón

M'agrada molt el bàsquet de base i la formació és important / En aquests moments és positiu que hi hagi projectes il·lusionants.


L'acte ha servit per ensenyar les noves samarretes que lluirà el club, de color blau cel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.