El QBasket Sant Cugat femení rep el Torredembarra sent un fortí com a local


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del QBàsket femení

Imatge d'arxiu del QBàsket femení

El conjunt femení del QBasket Sant Cugat disputa la cinquena jornada del grup 2 de Segona Catalana rebent el Torredembarra aquest diumenge a les set de la tarda. El conjunt santcugatenc ha guanyat els dos partits que ha jugat com a local i intentarà amb un triomf més igualar el balanç de victòries i derrotes a la lliga. Ara mateix les noies de Marta Ollé duen dues victòries i tres derrotes.

El bagatge del QBasket Sant Cugat femení en les cinc primeres jornades de lliga a nivell de resultats és clar. Els dos partits disputats com a locals han acabat amb triomf de les santcugatenques mentre que els tres que s'han disputat lluny de la nostra ciutat han acabat amb desfeta de les noies de Marta Ollé. És per això que aquesta setmana el conjunt femení que enguany estrena categoria té la possibilitat de sumar la tercera victòria de la temporada i tenir un balanç equilibrat de victòries i derrotes. El rival, però, és el Torredembarra que arriba com un dels conjunts forts del grup amb només una derrota en els cinc primers partits. A més, les tarragonines han guanyat tots els partits a domicili havent perdut el seu únic partit a la seva pista.

El QBasket Sant Cugat femení és ara 11è classificat igualat amb quatre equips i amb quatre més que tenen un pitjor balanç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.