El CN Terrassa planta cara però acaba caient contra una UESC creixent


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) va de menys a més i supera (54-46) un CN Terrassa que planta cara durant tres quarts. Les de Germán Simón han corregit alguns dels seus defectes durant el matx, millorant el seu joc ofensiu i tancant un rebot defensiu amb el qual han tingut seriosos problemes durant la primera part. Aquesta victòria suposa el quart triomf de les vermell-i-negres en sis partits al grup 1 de Primera Catalana.

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina segueix cercant la regularitat en el joc i, mentre no arribi durant tots els minuts, acumula victòries que l'apropen a les posicions capdavanteres del campionat. El quart triomf de l'any ha arribat en un partit en què les santcugatenques han començat amb una actitud defensiva agressiva, amb una pressió a tota la pista que ha ofegat el CN Terrassa als primers compassos del partit. De fet, el rival només ha anotat vuit punts en el primer quart, malgrat que el bon treball darrere no s'ha traduit en encert davant.

El rebot ofensiu de les egarenques s'ha erigit com un element clau en el segon quart on, tot i que l'anotació ha seguit en nivells molt baixos, hi ha hagut més igualtat a través de segones i terceres opcions de les visitants. A més, les variants defensives del Club Natació ha fet encara més difícil l'atac local, que arribava al descans amb 25 punts. A la represa han arribat els moments més complicats per a la UESC, que ha vist com les egarenques milloraven les seves prestacions, amb més efectivitat de cara a cistella i capgirant el marcador. El lideratge en l'electrònic s'ha anat alternant fins que una última embranzida en el tercer quart ha fet que la UESC arribés al quart període amb cinc punts de marge.

Ha estat als darrers 10 minuts quan, amb un joc veloç i vertical, la UESC ha trencat el partit, superant la barrera dels 10 punts i minant poc a poc les opcions del Club Natació. Les de Sant Cugat ja no han perdut aquesta renda i s'han acabat enduent el partit amb una trajectòria de menys a més i un rendiment seriós del qual el seu entrenador, Germán Simón, es mostra satisfet.

Germán Simón

L'equip, en el moment clau, ha estat capaç de ser molt estable en defensa i consistent en atac. Ha estat molt important a l'últim quart.


La setmana que ve la UESC marxa fins a Olesa per enfrontar-se a un dels equips més potents de la competició, el Nou Bàsquet Olesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.