La UESC no es rendeix en cap moment i acaba superant l'Andorra B


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es mostra irreductible i supera l'Andorra B (78-76) en un final vibrant. Els santcugatencs sumen tres triomfs consecutius al grup 1 de Copa Catalunya, reforçant el moment més dolç i apropant-se a les quatre primeres posicions, la zona d'ascens. Una darrera penetració de Víctor Chica a nou segons del final, que ha aconseguit dos punts i falta, ha acabat donant un triomf suat als santcugatencs.

Jordi Vilavella, lesionat fa dues jornades de gravetat, ha vist com els seus companys li brindaven una de les victòries més celebrades de la temporada. El matx ha començat amb un esquema una mica caòtic. En aquest desconcert ha estat millor l'equip andorrà, que ha agafat un mínim lideratge en el marcador. Conscient dels seus galons, Jordi Pons s'ha posat l'equip a l'esquena i ha estat l'únic capaç de travessar la línia defensiva visitant. Durant el primer temps s'ha fet palès el desequilibri entre la lína interior i l'exterior. Si bé Pons, Santi Suso i Sergio Clemente eren eficaços, els homes petits de la UESC es mostraven desencertats.

El segon temps ha estat frenètic en tots els sentits. Prova d'això ha estat l'últim minut del tercer quart, en què s'han anotat fins a quatre triples, això sí, tres dels rivals. Quan pitjor ho passava la UESC ha aparegut Lluís Curto. Després de fallar-los tots al primer temps, Curto ha estat letal des de la línia de triple. Com si d'un mirall es tractés, els exteriors andorrans també han posat la directa des de la línia de 6,25, però la UESC no estava disposada a rendir-se. Entre Curto i Chica s'ha arribat a la penúltima possessió tres punts per sobre, però Guille Colom ha tret a relluir la seva determinació amb un triple que ha empatat el matx. Només la rauxa de Víctor Chica ha acabar de decantar el matx col·locant una safata que ha donat la victòria a la UESC. El tècnic de l'equip, Marc Guillem, valora la implicació de tots els membres de l'equip en el triomf.

Marc Guillem

Quan competeixes contra equips com aquests necessites molts jugadors, i la sort és que els jugadors estan assumint responsabilitats.


Després d'aquesta triomfs els de Marc Guillem sumen sis victòries, balanç amb el qual ja es troba a la zona noble del grup 2 de Copa Catalunya. La propera jornada tanca una sèrie de partits clau, a la pista d'un altre rival directe, el CB Igualada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.