El cadet de Preferent de la UESC lluitarà per competir contra Barça i Joventut


  • Comparteix:

Instant del partit davant el CB Tarragona / Font: UESC

Instant del partit davant el CB Tarragona / Font: UESC

El cadet 1 de la UESC, que juga en el grup 2 de Preferent, s'ha assegurat la seva participació en les fases per pujar al grup 1. Encara falten dues jornades per acabar la competició però els santcugatencs s'han assegurat com a mínim la tercera plaça, que dóna dret a disputar el partit únic d'ascens en camp neutral, el 17 de desembre, davant un dels pitjors classificats del grup 1.

Els dos partits que falten decidiran qui accedeix al grup 1 de Preferent de forma directa, i quins dos equips hauran de disputar la fase d'ascens amb l'avantpenúltim i el penúltim del grup 1. La lluita per distribuir-se les tres primeres places està entre el CB Cornellà, actual líder amb deu victòries i dues derrotes, i la UESC i el SESE, empatats a victòries i derrotes amb nou i tres. Tot pot passar perquè aquest dissabte conrnellanencs i barcelonis s'enfronten entre ells.

El director tècnic de la UESC, Sergi Sánchez, té molta confiança en aquest equip. Amb tot, reconeix que fer un pronòstic és arriscat.

Sergi Sánchez

Confiem molt en aquest equip. Però estem parlant d'una eliminatòria a un partit i és difícil. Ho donaran tot i no tindran por a res, segur.


El segon i tercer classificats hauran de disputar una fase d'ascens al grup 1 en una pista i horari que encara està per confirmar. En cas de superar aquesta eliminatòria, els guanyadors competiran en el grup 1 juntament amb FC Barcelona, Joventut de Badalona, l'Hospitalet i Manresa entre altres. La segona part de la competició al grup 1 de Preferent permetrà als quatre primers disputar el Campionat de Catalunya i jugar-se l'accés al Campionat d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.