El cadet de la UESC debutarà a Preferent com a local i contra el Barça


  • Comparteix:

El cadet 1 de la UESC debutarà a Preferent contra el Barça

El cadet 1 de la UESC debutarà a Preferent contra el Barça

El cadet 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ja coneix el calendari de Preferent i té traçat el camí que ha de seguir per ser entre els quatre primers classificats de la lliga que tenen accés a la final a quatre del Campionat de Catalunya. El conjunt vermell-i-negre iniciarà la competició com a local contra el FC Barcelona i la tancarà, també a casa, contra el Cornellà.

El cadet de la UESC ja té les passes definides per ser al Campionat de Catalunya. Amb el calendari de Preferent sortejat, el conjunt vermell-i-negre ha de ser entre els quatre primers de la competició per accedir a la final a quatre catalana. La primera passa serà davant del FC Barcelona, que no ha perdut cap partit en tota la temporada, el segon dissabte del mes de gener. El segon partit dels santcugatencs com a locals també serà de molt nivell. El FIATC Joventut vistarà el pav 1 de la Rambla del Celler amb l'objectiu de sumar un triomf que els pot acostar a aquestes quatre places tan anhelades. A més, els tres primers llocs de la classificació donen accés al Campionat d'Espanya cadet. El director esportiu de la UESC, Sergi Sánchez espera que l'equip vagi partit a partit i prefereix no aventurar pronòstics.

Sergi Sànchez

El més difícil de la Preferent és l'adaptació a la categoria. És molt exigent.


El cadet 1 de la UESC tancarà la lliga jugant a casa contra el Cornellà. A més del Barça, el Joventut i el conjunt del Baix Llobregat, els santcugatencs es veuran les cares amb l'Hospitalet, el Platges Mataró, el Manresa, i el SESE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.