El Santa Perpètua posa a prova el retorn del líder imbatut, el Qbasket Sant Cugat


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat torna a la competició per seguir manant / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat torna a la competició per seguir manant / Font: Qbasket Sant Cugat

El conjunt masculí del Qbasket Sant Cugat torna a la competició aquest dissabte a dos quarts de sis amb la intenció de seguir intimidant al grup 2 de Tercera Catalana. Els santcugatencs, invictes, visiten el Santa Perpètua, avantpenúltim classificat. Els de Bargalló lideren amb mà de ferro la competició, a quatre victòries dels seus perseguidors, el CB Llinars, el CB Parets i el CB Matadepera.

Després de 13 jornades el Qbasket Sant Cugat encara no coneix la derrota. Un primer tram de temporada immaculat ha posicionat els santcugatencs com els clars candidats a l'ascens a Segona Catalana, si bé encara resten dues jornades perquè acabi la competició. La primera d'elles, la que estrena l'any, arriba aquest dissabte i a priori serà contra un rival assequible. El Santa Perpètua ha guanyat tres partits dels 13 disputats, un balanç que convida a l'optimisme si el comparem amb l'autoritària trajectòria dels de Bargalló. És per això que el tècnic del Qbasket posa més atenció a com estiguin els seus jugadors que no al rival.

Jordi Bargalló

El que em preocupa és saber si som capaços de tenir un bon nivell de competició, la resposta dels nostres jugadors davant la manca d'entrenaments.


Malgrat reconèixer que la seva plantilla no està a la plenitud de ritme de competició i de to físic, Bargalló confia a tenir un bon nivell de concentració per poder resoldre el compromís. Després d'acabar l'any més tard que els seus rivals pel partit ajornat contra el CB Castellar B, els santcugatencs van tornar a la intensitat habitual d'entrenaments la setmana passada. Un Qbasket que ha recuperat alguns dels seus jugadors tocats durant l'aturada hivernal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.