El CB Castellar, primer rival de l'any per a una UESC recuperada


  • Comparteix:

Lluís Curto podria tornar a ser una peça clau

Lluís Curto podria tornar a ser una peça clau

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) torna a la competició rebent el CB Castellar després d'unes vacances necessàries. Els de Guillem segueixen cercant les posicions capdavanteres del grup 2 de Copa Catalunya, i per fer-ho hauran de superar un perillós Castellar aquest dissabte a un quart de vuit del vespre al pav 1 de la rambla del Celler. Els vermell-i-negres comptaran amb la participació dels recuperats Lluís Curto i James Steele.

L'aturada de Nadal ha servit a la UESC per descansar i corregir detalls d'una manera més pausada. Dos amistosos han mantingut el to competitiu d'un equip que recupera per aquest any una de les seves peces clau, el base Lluís Curto, malgrat que ha de ser un retorn gradual i prudent. L'altra principal novetat arriba en el nom de James Steele. Després d'un primer tram de curs en què s'ha hagut de recuperar d'una lesió que arrossegava de la temporada passada, l'atlètic aler santcugatenc estarà a disposició de Marc Guillem. L'estrena d'aquest any és contra el CB Castellar, equip 'endreçat' segons Guillem, amb les funcions ben definides entre els seus jugadors i amb la incorporació de la veterania i experiència de Tony Roura, procedent del Roser. Amb un joc interior rocós i la direcció des de la posició de base d'Albert Cadafalch, Marc Guillem adverteix del perill del rival.

Marc Guillem

És un equip que sap molt bé quins són els jugadors que fan mal, tenen un joc interior molt dur i també pot córrer molt. És un equip molt perillós.


Tots dos equips arriben a aquesta 14a jornada del grup 2 de Copa Catalunya amb objectius similars. A la part mitja de la classificació, UESC i Castellar són a una victòria de les quatre primeres places, si bé els vermell-i-negres compten amb un partit pendent contra el Barberà, que es disputarà dimecres que ve. D'altra banda, malgrat que des del club es va intuir la possibilitat d'incorporar un nou base per substituir Jordi Vilavella, de moment la plantilla seguirà amb les mateixes peces.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.