La UESC femenina vol mirar cap amunt en un duel directe contra el SAMÀ


  • Comparteix:

La UESC femenina torna a la feina

La UESC femenina torna a la feina

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina torna a la feina contra un rival directe a la meitat de la classificació del grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques visiten aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda el SAMÀ Vilanova, que es troba una posició per sota de la UESC amb el mateix balanç, sis victòries i sis derrotes. Les vermell-i-negres afronten el segon tram de temporada amb la intenció de mantenir l'equip a la categoria per primera vegada a la història del club.

Una irregular pretemporada va accelerar els processos d'acoblament i entesa entre totes les noves peces de la Unió Esportiva Sant Cugat femenina. Entrenador nou i fins a sis jugadores noves s'havien de conèixer en poques setmanes, de manera que les vacances de Nadal han servit per fer una 'segona pretemporada', com ha afirmat el seu entrenador, Germán Simón. Aquest procés conclou dissabte, quan comenci l'any basquetbolístic per a les de Simón a la pista del SAMÀ, un equip veterà que provarà de superar les vermell-i-negres a la classificació. Una taula que segueix igualada, amb UESC i SAMÀ a dos partits de les places de promoció d'ascens i amb el mateix balanç que dos conjunts en promoció de descens. Pel que fa a la plantilla, el tècnic de les santcugatenques assegura que ara es podrà treballar amb més garanties que a l'inici de curs.

Germán Simón

El temps juga a favor, l'equip es coneix molt més i coneix millor la categoria. No estem en un mal moment, hem competit a gairebé tots els partits.


Un altre aspecte del qual Simón es mostra satisfet és amb el to físic de les seves jugadores. Una adequada preparació durant les vacances ha permès que les vermell-i-negres arribin en plenes condicions al segon tram del curs. Tot plegat, a tres jornades per acabar la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.