El penúltim classificat sorprèn el Qbasket masculí en el primer matx del 2014


  • Comparteix:

El Qbasket masculí ha caigut per primera vegada aquesta temporada / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket masculí ha caigut per primera vegada aquesta temporada / Font: Qbasket Sant Cugat

L'equip masculí del QBasket Sant Cugat comença el 2014 amb mal peu després de perdre la imbatibilitat (54-43) a la pista del penúltim classificat del grup 2 de Tercera Catalana, el Santa Perpètua. Els santcugatencs, que havien guanyat tots els partits que havien jugat des de l'inici del curs, no han pogut contra un rival que era, a priori, assequible.



Sorpresa majúscula. L'imbatut Qbasket, que havia vençut els 13 partits en les 13 primeres jornades, ha caigut quan menys s'esperava. Si bé el rival era idoni per mantenir la ratxa triomfal dels de Bargalló a la competició, l'equip no arribava en les condicions òptimes per encarar amb màximes garanties l'enfrontament. Pocs entrenaments amb tota la plantilla al complet a les darreres setmanes han minvat l'estat de forma dels de Sant Cugat, que malgrat lluitar, tal com remarca el seu entrenador, han acabat perdent de forma inesperada.

Jordi Bargalló

Hem jugat el pitjor partit en anys. No hem pogut treballar bé, i no he sabut trobar la manera d'engrescar la gent.


Malgrat la derrota, els de Bargalló segueixen líders destacats del grup 2 de Tercera Catalana, a tres victòries de Parets i Matadepera, segon i tercer classificat respectivament. Els santcugatencs tornen la setmana que ve al pav 1 de la Rambla del Celler per provar de definir aquest partit com una ensopegada aïllada. El Qbasket rep el CB Ametlla, vuitè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.