La UESC sucumbeix al tir exterior del CB Castellar


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) sucumbeix al tir exterior del CB Castellar i cau (76-84) en el retorn a la competició del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han disputat un ajustat matx que s'ha acabat decidint amb tres triples consecutius dels rivals als minuts finals del partit. La nota positiva del matx ha estat el retorn de James Steele a les pistes i el bon rendiment del jove Víctor Sabartés.

Partit rocós, feixuc, el que s'ha viscut al pav 1 de la rambla del Celler, un matx en què la victòria és el millor que un equip es pot endur. Malauradament pels interessos de la UESC, una ratxa de tres triples consecutius del Castellar quan faltaven menys de quatre minuts per acabar el partit ha definit la victòria visitant. Tot plegat en un partit que ha iniciat amb un to caòtic malgrat la intensitat de tots dos quintets. La UESC, sense gaire ordre tàctic, no ha pogut trobar les millors avantatges en atac i només adquiria distàncies curtes, sense marxar en el marcador. L'alegria per part local la posava Víctor Sabartés. El jove base ha rendit al nivell que necessita el seu equip davant l'absència de Jordi Vilavella. Juntament amb el base Àlex Fàbregas, del planter, la UESC jugava amb una barreja entre experiència, en homes com Pons o Suso, i la vitalitat dels joves, marxant al descans amb quatre punts de marge (34-30)

A la segona meitat el Castellar ha començat a afinar la punteria i a exhibir la seva gran arma, el tir exterior. Ara bé, la UESC no es deixava remuntar i una embranzida final al tercer quart ha donat cinc punts de diferència als de Guillem (57-52). Ha estat al darrer quart quan l'efectivitat des de lluny dels visitants ha sentenciat la condemna per als vermell-i-negres. Tres triples seguits als darrers minuts han donat nou punts de coixí que ja no han deixat escapar. L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, ressalta els darrers minuts com la clau del matx.

Marc Guillem

Ha estat el minut que ha desajustat com estava anant el partit. També ha l'encert dels triples consecutius i el fet que nosaltres ens hem precipitat.


La derrota suposa la sisena de la UESC aquesta temporada. Una Unió Esportiva Sant Cugat que s'allunya de les primeres posicions i es queda a la part mitja de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.