La UESC acaba la primera volta amb opcions d'escalar posicions a la taula


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Unió Esportiva Sant Cugat femenina

Imatge d'arxiu de la Unió Esportiva Sant Cugat femenina

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita la pista del Molins de Rei aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda. El partit, corresponent a la 15a jornada del grup 1 de Primera Catalana, és l'últim de la primera volta i separarà els dos equips, que arriben empatats a la classificació juntament amb tres conjunts més. Les vermell-i-negres arriben en una bona dinàmica després d'aconseguir dos triomfs consecutius.

A un partit per acabar la primera volta la UESC femenina arriba amb un balanç de vuit victòries i sis derrotes, els mateixos que el Molins de Rei, rival també ascendit aquesta temporada. Les dinàmiques, però, són oposades. Les vermell-i-negres duen dues victòries seguides mentre que les molinenques no han guanyat en les dues últimes setmanes. Tot i anar igualades a la classificació el Molins és sisè i la UESC novena i és que hi ha cinc equips empatats a vuit victòries. Juntament amb UESC i Molins hi ha el Prat, el Nemser Tarragona i el Meser Tarragona. Així doncs, el d'aquest cap de setmana és un partit important per escalar posicions o per quedar-se a la part mitja baixa de la taula. El tècnic de les vermell-i-negres, Germán Simón, assegura que el matx serà una bona pedra de toc.

Germán Simón

És un equip que acaba de pujar però que està fent molts bons números, té un equip molt sòlid. És una bona pedra de toc. Cal anar guanyant partits.


El balanç de la UESC a domicili és de quatre victòries en set partits, mentre que el Molins de Rei suma com a local cinc triomfs en els mateixos enfrontaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.