La UESC i ASDI sumen esforços per la creació d'un nou equip de bàsquet


  • Comparteix:

L'equip i els tècnics en l'acte de presentació

L'equip i els tècnics en l'acte de presentació

La UESC i ASDI han presentat aquest dimarts un nou equip de bàsquet integrat per jugadors amb discapacitat psíquica. Aquest equip, plenament integrat a l'estructura de la Unió Esportiva, comença amb quatre jugadors que s'entrenen els dimarts al gimnàs de l'escola Ferran i Clua a Valldoreix. El propòsit, segons les dues entitats, és que l'equip es prepari per competir.

El projecte és una iniciativa de la Unió Esportiva Sant Cugat, que es fa realitat després de mesos de treball i gràcies a les 'sinèrgies i col·laboració de tots', com va destacar la presidenta de la Fundació UESC, Sònia Guivernau, en la presentació. Un procés de gestació en què també han intervingut l'Ajuntament, l'EMD Valldoreix i la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics (ADELL), clau en l'assessorament.

Guivernau, que participava en el seu primer acte com a presidenta de la Fundació UESC, ha remarcat que el projecte fa èmfasi en les persones i que el grup està obert a jugadors i jugadores de la ciutat.

Sònia Guivernau

Dóna visibilitat a un dels objectius de la Fundació que és promocinar la persona a través del bàsquet. Estaríem encantants d'incorporar nous jugadors i jugadores.


Per la seva banda, el president d'ASDI, Enric Tomàs, s'ha mostrat encantat amb la iniciativa i ha destacat el paper de la UESC i la manera de fer del club.

Enric Tomàs

L'empenta que ha possat la UESC és molt d'agrair i la filosofia en què l'està desenvolupant, dins de la seva estructura esportiva.


El nou UESC-ASDI tot just comença a caminar, però la idea és que quan hi hagi un grup prou consolidat pugui competir. Fins que arribi el dia l'equip s'entrena amb els tècnics del club David Pascual i Pere Ramells, ajudats pel jugador del Júnior 2 Gerard Garcia i la presidenta Mònica Mateu.

Amb aquesta inicativa la Fundació UESC, que des de fa anys treballa amb el programa 'Tots Podem' fa un pas endavant.

A la presentació del nou equip, també han assitit la tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i el vocal d'Esports de l'EMD Valldoreix, Xavier Gavaldà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.