La UESC femenina es veu superat pel líder, el CN Sabadell


  • Comparteix:

La UESC femenina ha perdut a la pista del líder, el CN Sabadell

La UESC femenina ha perdut a la pista del líder, el CN Sabadell

La UESC femenina perd (71-49) a la pista del líder, el CN Sabadell, a la jornada 18 del grup 1 de Primera Catalana. Les sabadellenques han demostrat la seva superioritat a la pista i continuen encapçalant la classificació. Les de Germán Simón sumen ara 10 victòries i vuit derrotes i es mantenen a la part tranquil·la de la classificació.

El repte es preveia complicat, i un dels objectius signats per Germán Simón, malgrat perdre de forma contundent el partit, s'ha acomplert. El tècnic santcugatenc insistia a millorar els registres del partit d'anada, i la UESC ha caigut per cinc punts menys. Això sí, el matx ha demostrat la diferència entre tots dos conjunts, i deixa encara més líder el CN Sabadell. Les santcugatenques tornen la setmana que ve al pav 1 de la Rambla del Celler per rebre un rival directe de la part central de la classificació al grup 1 de Primera Catalana, el Nemser Tarragona.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.