El QBasket organitza la xerrada 'El futur que els espera als nostres fills'


  • Comparteix:

La xerrada va adreçada al futur professional dels jugadores / Font: QBasket

La xerrada va adreçada al futur professional dels jugadores / Font: QBasket

El QBasket Sant Cugat organitza dijous de la setmana que ve a les set de la tarda a la Casa de Cultura una xerrada a càrrec del psicòleg social Carles Sánchez per parlar del futur professional dels joves. Amb el títol 'El futur que els espera als nostres fills', el club santcugatenc espera poder donar eines a les famílies per ajudar-los a orientar els seus fills davant les diferents perspectives professionals que se'ls presenten en el futur.

Carles Sánchez és psicòleg social i director d'e-Motiva, consultora de recursos humans especialitzada en motivació, lideratge i valors. Sánchez té una àmplia experiència en xerrades i conferències sobre temes motivacionals, de lideratge i prospectiva.

La xerrada, que tindrà lloc a la Casa de Cultura, és oberta a tothom i vol ser una invitació a la reflexió per als pares sobre el futur professional que encetaran els seus fills en uns anys. El cap de comunicació del QBasket Sant Cugat, Javier Martínez, creu que és important poder ajudar els pares.

Javier Martinez

Els nens i nenes estan en període de formació i volem donar a les famílies eines perquè sàpiguen el futur que espera els seus fills.


La cita tindrà lloc dijous de la setmana que ve a la Casa de Cultura a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.