L'Igualada sucumbeix al ritme de vertigen de la Unió Esportiva Sant Cugat


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera (82-79) l'Igualada en un duel elèctric i segueix caminant ferm cap a la permanència directa al grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han patit l'efectivitat d'un rival que ha fet gala de variants defensives i ofensives, però en els moments clau s'han imposat en un matx amb un ritme frenètic. Els de Guillem igualen el balanç entre victòries i derrotes amb 13.

Els locals sabien que era clau en els primers compassos de partit dur el matx al seu ritme. Transicions plenes de velocitat i efectivitat que li han donat el lideratge en el marcador, sobretot de la mà de Víctor Chica, Lluís Curto i Sergi Balagué. El rival, de la seva banda, contrarestava des del tir exterior, amb una efectivitat esfereïdora, i el partit es mantenia en una lluita sense treva.

Des de l'augment de la intensitat defensiva, els de Guillem han adquirit una petita escletxa, de nou, eixugada per l'Igualada amb un alt encert des de fora. L'estira i arronsa s'ha allargat després del descans, malgrat que en el tercer quart han estat els visitants els qui han fet una passa endavant.

La UESC s'ha enfosquit davant de les variants defensives de l'Igualada, que s'han col·locat per sobre en l'electrònic per primer cop al matx. Només un triple de Lluís Curto a la darrera possessió del tercer quart ha fet que s'entrés al quart període un punt per sota.

En els últims 10 minuts el partit ha augmentat en emoció i intensitat. La UESC prenia avantatges mínimes, que eren constantment igualades pel rival a la següent possessió. Només algunes bones accions en defensa han permès que els vermell-i-negres agafessin les regnes del matx en els darrers minuts, i en un tram final protagonitzat pels temps morts dels dos entrenadors, han estat els de Guillem qui s'han acabat enduent el triomf.

El tècnic de la UESC, Marc Guillem, lloa el paper dels seus homes aquesta jornada.

Marc Guillem

Som un equip que ens interessa córrer moltíssim, i els jugadors des del principi ho han lluitat. Avui ens hem de treure el barret.


El proper cap de setmana els santcugatencs, consolidats ja a la zona tranquil·la de la classificació, visiten un dels conjunts més en forma en aquesta segona volta, un Baricentro Barberà ple de vells coneguts. Entrenat per David Lizano i amb la presència d'exjugadors de la UESC com Èric Forné o Dani Pines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.