El Qbasket remunta i continua el camí cap a l'ascens

El Qbasket SC ha suat per superar el Matadepera / Font: Qbasket SC

Victòria patida del Qbasket Sant Cugat a la 26a jornada de Tercera Catalana davant el Matadepera Taronja al pav 1 (61-54), després de remuntar set punts de diferència a l'últim quart. Els de Jordi Bargalló mantenen la distància de dos partits amb el segon, quan només falten quatre jornades per disputar-se.

El Qbasket Sant Cugat ja gairebé toca l'ascens després de superar el Matadepera al pav 1. Davant d'un equip amb molta experiència i superior físicament, els santcugatencs han aconseguit la victòria a l'últim quart, en el qual han aixecat un desavantatge de set punts. Els matadeperencs ja els havien posat les coses difícils a la primera volta, tot i que el Qbasket es va acabar imposant per dos punts de diferència.

Després de l'empat a 26 del segon quart, als santcugatencs se'ls ha acabat complicant el partit per la manca d'encert en atac, però finalment els de Jordi Bargalló han aconseguit capgirar el marcador i imposar-se. El Qbasket es troba ara dos partits per sobre del segon, el CB Parets i queden quatre jornades per disputar-se, tot i que als santcugatencs encara els queda recuperar el partit ajornat contra el Caldes, penúltim classificat.

L'entrenador del Qbasket, Jordi Bargalló, es mostrava molt content amb la solidesa del seu equip.

Jordi Bargalló

Ha estat un partit interessant. Ens reforça el més important de l'equip, que estem lluitant molt els partits. Per ser un equip jove, estem resolent molt bé els instants finals.

A la propera jornada, el Qbasket visita el Dots Sant Quirze.