La UESC vol embutxacar-se la permanència directa contra el Sant Pere


  • Comparteix:

Lluís Curto i companyia, a per la salvació directa

Lluís Curto i companyia, a per la salvació directa

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) espera signar la salvació directa al grup 2 de Copa Catalunya aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda. Els santcugatencs certificaran la permanència si superen el Sant Pere, que es troba en places de promoció de descens.

Tres partits abans d'acabar el curs la UESC ho té tot de cara per certificar la permanència directa. Després de superar una dinàmica complicada, amb resultats irregulars i lesions inoportunes, que havia dut els de Guillem a ser a la promoció de descens, els vermell-i-negres són ara a la part tranquil·la de la classificació.

A tres victòries del SESE, 11è classificat i primer equip que promociona, els de Sant Cugat han guanyat cinc dels últims sis partits. El rival d'aquest cap de setmana, de la seva banda, és un Sant Pere que és 13è, amb nou victòries i amb dos partits de marge sobre el descens directe. Una situació que obliga els egarencs, que són en dinàmica ascendent, a guanyar al pav 1, tal com afirma el tècnic de la UESC, Marc Guillem.

Marc Guillem

És un equip que s'està jugant molt i vindrà amb molta intensitat. Per tant suposo que donen molta importància a aquest partit.


L'equip de Terrassa es caracteritza per la seva dura defensa. De fet, malgrat la seva posició a la taula, destaca per ser la segona millor defensa del campionat. Això sí, a la part ofensiva té més dificultats, sent en aquesta vessant el segon equip que menys anota.

Per al partit d'aquest dissabte Marc Guillem podrà comptar amb tota la plantilla a excepció dels lesionats de llarga durada, Jordi Vilavella i James Steele.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.