Simón (UESC): 'Si ens podem marcar objectius més ambiciosos, ho farem'


  • Comparteix:

El tècnic de la UESC, Germán Simón, ha renovat amb el club santcugatenc

El tècnic de la UESC, Germán Simón, ha renovat amb el club santcugatenc

L'entrenador de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina, Germán Simón, ha avançat que l'any que ve continuarà al capdavant de l'equip vermell-i-negre i assegura que 'quan una cosa funciona no cal tocar-la'. Malgrat insistir que els ciments de la plantilla ja s'han consolidat, Simón ha reconegut que caldrà fer alguns ajustaments en algunes de les posicions de l'equip.

Després de signar la permanència matemàtica a falta de dos partits per acabar l'actual temporada al grup 1 de Primera Catalana, la UESC femenina del curs 2014-15 ja s'ha començat a definir. La peça central del projecte, Germán Simón, ha assegurat la seva continuïtat després d'un primer any amb un inici convuls. Simón arribava el 10 de juliol a la banqueta santcugatenca, després que Ramon Prats, substitut d'Enrique Rodríguez, durés només 10 dies al càrrec.

Malgrat el poc temps de preparació, el nou entrenador santcugatenc, que va arribar amb tres jugadors del seu exequip sota el braç, ha acabat signant la permanència gràcies a la regularitat que ha donat al rendiment de la plantilla. Ara bé, de cara al curs que ve Simón assegura que caldrà veure quines peces es canvien tot i apostar per un projecte continuïsta. Malgrat ser conscient que cal ser prudent, l'entrenador no descarta marcar-se objectius més ambiciosos.

Germán Simón

Crec que quan una cosa funciona no l'has de tocar. S'han de fer ajustaments, per intentar que l'any que ve no es pateixi, i fins i tot si ens podem marcar objectius més exigents, doncs per què no?


Les santcugatenques tancaran de forma oficial la temporada 2013/14 d'aquí a dos caps de setmana a casa, amb horari canviat. Serà diumenge a dos quarts de nou quan rebin el Bàsquet Molins per dir adéu al curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.