Una UESC resolutiva signa la permanència directa contra el Samà


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) aconsegueix la permanència matemàtica a Primera Catalana després de superar el Samà Vilanova (67-45). Les santcugatenques han signat la salvació vencent quan resten dues jornades per al final del curs.

Malgrat tenir una pretemporada convulsa, renovar gran part de la plantilla i liderar un equip recent ascendit, Germán Simón ha pogut mantenir per primera vegada a la història de la UESC a Primera Catalana. Una temporada regular, en què s'han adaptat totes les peces per configurar una plantilla prou competitiva com per assolir la salvació a falta de dues jornades.

La cirereta ha arribat en les darreres tres jornades, en què les santcugatenques han sumat tres victòries seguides. L'última, plàcida, a casa contra el Samà Vilanova. El partit s'ha encarrilat des dels primers compassos, amb un parcial d'11-0 que ha reflectit la diferència entre tots dos equips. La diferència s'ha establert a través d'un joc pràctic de la UESC i del poc encert de les visitants.

La distància s'ha anat ampliant i al descans ja eren 17 els punts de distància de la UESC. Al tercer quart, les santcugatenques no s'han relaxat i han superat el llindar dels 20 punts, que ja no han deixat anar tot i els intents visitants, sobretot des de la pressió defensiva. Germán Simón reconeix la satisfacció s'haver complert l'objectiu.

Germán Simón

La pretemporada va ser molt convulsa, però al final s'ha demostrat que vam fer un bon equip. Hem mantingut la categoria, crec que l'objectiu està més que consolidat.


El tècnic de l'equip de l'equip, Germán Simón, ha anunciat després del partit que la temporada que ve seguirà al capdavant de la UESC. L'entrenador ha dit que competiran en els dos partits que restin, i després començarà a perfilar el projecte de la temporada que ve colze a colze amb el club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.