El Qbasket Sant Cugat apallissa el Santa Perpètua en el penúltim matx del curs


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat segueix protagonitzant pallisses / Font: Qbasket SC

El Qbasket Sant Cugat segueix protagonitzant pallisses / Font: Qbasket SC

El Qbasket Sant Cugat segueix manant amb autoritat en el grup 2 de Tercera Catalana. Malgrat haver-se proclamat campió de la categoria, els santcugatencs no han abaixat la intensitat i han apallissat el Santa Perpètua (97-39) en el penúltim partit de la temporada. Els de Jordi Bargalló tancaran la temporada a la pista de l'Escola Pia Sabadell.



Malgrat saber-se ja equip de Segona Catalana i tenint el títol a la butxaca, l'equip blau cel segueix determinat a mostrar la superioritat que l'ha dut a guanyar 27 dels 29 partits que ha disputat fins ara. I, en aquest cas, amb cert gust a revenja. El Santa Perpètua, malgrat ser avantpenúltim, ha estat un dels dos únics equips que ha pogut superar enguany els de Bargalló aquest curs.

A la tornada el Qbasket Sant Cugat li ha tornat el triomf amb contundència, i ara ja només resta un partit per tancar una temporada de somni que ha dut els santcugatencs a endur-se el primer títol sènior de la seva història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.