La UESC millora el rendiment del curs passat amb la 16a victòria


  • Comparteix:

La UESC ha tornat a guanyar malgrat no jugar-s'hi res

La UESC ha tornat a guanyar malgrat no jugar-s'hi res

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera el CB Castellar (61-66) i millora els registres de la temporada passada al grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs, que ja tenien la permanència a la butxaca, s'han desfet d'un equip que està lluitant per la permanència. Els de Marc Guillem acaben la temporada el cap de setmana que ve a casa contra el Ramon Llull.

Als primers compassos del partit els de Castellar han sortit més motivats, fruit d'una necessitat de victòria que no tenia la UESC. Al final del primer quart els locals manaven per nou (21-12), però al segon quart el resultat s'ha ajustat fins arribar al descans només tres punts per sota (33-30).

La gradual reacció s'ha complert al final del tercer quart, on els de Marc Guillem han arribat per sobre en el marcador (45-47). Als últims 10 minuts els vermell-i-negres han lluitat per mantenir el curt avantatge i s'han acabat enduent el partit. La UESC segueix sumant victòries, i ja ha millorat els registres de la campanya 2012-13. Si venç en l'últim partit contra un Ramon Llull que ja no s'hi juga res igualaria els resultats del curs 2011-12.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.