El Qbasket femení apura amb el Vilafranca les últimes opcions de pemanència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat necessita un triomf aquest diumenge a les set davant el Vilafranca en la 29a jornada del grup 1 de Segona Catalana per seguir aspirant a la permanència directa. Les de Marta Ollé han de guanyar els dos partits que els resten i que la UB Llefià els perdi per no haver de jugar-se la salvació en la promoció per salvar-se.

El conjunt femení del Qbasket Sant Cugat lluita des de fa jornades amb la UB Llefià per sortir de les places de promoció de permanència i assolir la salvació directa. Quan resten dos partits per acabar la lliga regular les opcions són mínimes perquè les santcugatenques no depenen d'elles mateixes. El que saben segur les blau cel és que han de guanyar els dos partits i després esperar les ensopegades de les badalonines.

El penúltim rival de les santcugatenques a la lliga és el Xamba Vilafranca, vuitè classificat i que ja no s'hi juga res. En canvi, el Qbasket arriba en un bon moment amb dues victòries consecutives que li permeten somiar en sortir a última hora de les places de promoció de permanència. El fet de tenir l'average amb la UB Llefià guanyat fa que en cas d'empat a la classificació les blau cel acabarien per sobre.

Les badalonines, per la seva banda, visiten la pista del Torredembarra, sisè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.