La UESC se cita davant un Sant Just que ha de guanyar si vol no descendir


  • Comparteix:

La UESC femenina disputa un partit vital per al seu rival

La UESC femenina disputa un partit vital per al seu rival

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita el Sant Just, penúltim classificat del grup 1 de Primera Catalana, quan falten dos partits per acabar al temporada. Les del Baix Llobregat necessiten guanyar si no volen consumar el descens matemàtic. Les de Germán Simón de la seva banda, competeixen per primera vegada sabent que el curs vinent seguiran a la mateixa categoria.

A la UESC li resten dues jornades intranscendents per acabar la temporada. Després que el passat cap de setmana certifiqués una suada salvació directa, afronten els dos darrers partits amb una tranquil·litat que no han tingut durant tot el curs. Per contra, qui ara mateix es troba en una situació límit és el rival, el Sant Just.

Penúltim amb sis victòries en 28 partits, les del Baix Llobregat fa jornades que han tret la calculadora per mesurar les seves opcions. A hores d'ara només els queda guanyar-ho tot i que el JE Terrassa B, avantpenúltim, perdi els dos partits que queden. El primer pas serà contra una UESC que, segons el seu tècnic, Germán Simón, no abaixarà el ritme competitiu.

Germán Simón

Anem amb la tranquil·litat de la feina feta però tot i així volem intentar guanyar el màxim partits fins al final.


El precedent va oferir una imatge bregadora de les de Sant Just, que no van sucumbir a les santcugatenques fins que, sobre la botzina, Aleyda Llobet va sumar els dos punts que donaven la victòria a la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.