Sant Cugat continua apostant per la boccia


  • Comparteix:

El pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix ha acollit la setena jornada de Lliga Catalana de boccia en categoria BC-3 sota l'organització de la secció esportiva d'ASDI i la federació esportiva catalana de paràlisi cerebral. Cinc clubs han disputat aquesta prova, puntuable pel campionat de Catalunya, i on tots els participants necessitaven l'ajuda d'un assistent per disputar la competició.

Sant Cugat ha tornat a ser referent de la boccia amb la disputa de la setena jornada de la Lliga Catalana. Cinc clubs han disputat aquesta competició al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix sota l'organització de la secció esportiva d'ASDI i la federació esportiva catalana de paràlisi cerebral. Els participants necessiten un assistent que els hi col·loca la pilota a través d'una canaleta. La directora tècnica de la federació esportiva catalana de paràlisi cerebral, Àngels Solà, explica la dificultat de la modalitat BC-3.

Àngels Solà

En aquesta categoria és molt important el treball de l'auxiliar per aconseguir bons resultats.



La boccia serveix perquè aquests esportistes s'integrin millor a la societat. Aquest és el cas d'Aleix López, de només 15 anys, juga a boccia amb l'equip Fesport de Barcelona. López és l'actual campió de catalunya i subcampió estatal. El seu assistent i pare, Gabriel López, destaca la compenetració que ha d'existir entre l'assistent i el participant.

Gabriel López

Estic tot el dia amb ell i conec a la perfecció amb el seu moviment on vol que posi la canaleta.




Una jornada que ha demostrat que l'esport és una eina integradora per aquests nois i noies que treballen cada dia per superar els reptes que els planteja diariament la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.