El Club Bàsquet Mira-sol desperta en l'últim quart per endur-se la victòria contra el Casa Arimany

Nova victòria del Club Bàsquet Mira-sol

El Club Bàsquet Mira-sol venç el Casa Arimany Castellet (91-82) en un partit igualat tot i la diferència dels dos conjunts a la classificació. Els locals, vuitens al grup 1 de Tercera Catalana, han superat els visitants, 14ens, amb un gran últim quart en què han fet un parcial (31-13) que ha estat clau per endur-se el triomf.

La part ofensiva ha estat la protagonista en aquest matx. La baixa intensitat defensiva ha permès una alta anotació per tots dos equips, dinàmica que afavoria l'equip visitant, amb menys recursos que els mirasolencs. A la mitja part, empat a 47 amb dos quarts igualats, però amb la sensació que els locals podien fer més. I és que a la represa el Casa Arimany ha sortit molt intens i ha fet un bon parcial per arribar al principi de l'últim període nou punts per sobre (60-69). Ha estat llavors quan els de Jordi Pigem han posat una marxa, han passat a fer una defensa pressionant a tota la pista i han revertit la situació fins endur-se el matx còmodament. El segon entrenador del Club Bàsquet Mira-sol, Hèctor Marsé, considera que el treball ha estat la clau de la victòria.

Hèctor Marsé

La tònica dels partits en que hem estat ajustats hem ficat intensitat, el que vagi més ràpid és el que guanya.

Aquest triomf deixa els mirasolencs a la zona tranquil·la de la taula amb 10 victòries i vuit derrotes. A la següent jornada els de Pigem descansen per falta de disponibilitat de pista del rival, el Nou Badia.